x

Agger Athlon

Når idræt er for alle

Agger Athlon er tre dages sportevent for sportsglade familier og andre – uanset niveau. Du kan både dyrke det du elsker allermest, og udfordre dig selv på nye oplevelser. Du vælger selv hvilke.

Vi stiller op med de dygtigste instruktører inden for hver sportsgren, så er du ny, får du den bedste introduktion, og er du garvet, kan du lære nye tricks.

Du kan dyste i surf, svømning, SUP surf, løb, landevejscykling, kajak, MTB og beachvolley.
Har du ikke udstyret, kan du leje af os.

Det hele foregår i og omkring Agger i Nationalpark Thy, tæt på både fjord, hav og smuk natur.

Igennem eventen konkurrerer du på tværs via et pointsystem. Der er mulighed for at vinde flotte præmier ved at samle point gennem weekenden – som enkeltudøver og som gruppe.

 

 

 

Instruktører

Vi har fundet områdets bedste instruktører inden for hver disciplin til at lave de forskellige ruter og konkurrencer. Derudover har instruktørerne også tid til at lære jer de discipliner, I ønsker at forbedre eller prøve for første gang. Kig i vores program og se, hvornår du kan lære at Surfe, sejle Havkajak, spille Beachvolley osv.

I har mulighed for at låne vores udstyr, efter først til mølle princippet, til de discipliner, I ønsker at prøve.

Lokation

Agger Athlon foregår midt i den sydlige del af Nationalpark Thy, tæt på både fjord, hav og smuk natur. Du kommer til at se, føle og mærke den flotte natur både på land og til vands.

LÆS MERE

Læs mere om Agger Athlon på www.aggerathlon.dk