x

Vejret i agger

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK.

Sykurser og workshops

At kunne fremstille ting med sine egne hænder er en stor fornøjelse for alle børn. Med vores workshops vil vi gerne give flere børn muligheden for at udfolde deres kreativitet samt udfordre dem til at sy og lave ting, de måske ikke troede, de kunne.

Vi elsker at være kreative

At være kreativ er en helt naturlig del af de fleste menneskers hverdag, – og ikke bare af nødvendighed men også fordi man bliver glad og får mere energi, når man er kreativ.

At sy er noget alle kan lære at mestre, – og er du i forvejen bekendt med symaskine, nål og tråd, så har du her mulighed for at få ny inspiration og få pudset dine færdigheder af. Vi tilbyder workshops og kurser af forskellig varighed og med forskellige temaer, og uanset hvilket niveau, du befinder dig på, er du velkommen.

I workshops for børn arbejder vi desuden med innovative processer og idégenerering.

Vi arbejder i Sømrummet

I Design Aggers sidebygning, Sømrummet afholder vi vores kurser og workshops. Her er der en kreativ atmosfære, godt med plads og masser af lysindfald.

Vi har et væld af forskellige maskiner og redskaber, som står til rådighed sammen med vores store klippebord. Det er dog en god idé selv at tage en symaskine med,hvis du har en, så du ikke skal dele med andre.

Du medbringer selv det stof, du skal sy af. Vi sælger dog mønsterpapir, rester og  lynlåse i begrænset omfang.

 

Læs mere