x

Vejret i agger

Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK.

Nordvest Safari

Nordvest Safari er et Kultur- og Friluftscenter, som har hovedsæde på Doverodde Købmandsgård ved den idylliske havneby Doverodde i Sydthy.

Opgave

Det er Nordvest Safaris opgave at etablere mangeartede friluftsaktiviteter, som foregår på land, til vands, og i luften.

Nordvest Safari laver pædagogisk naturvejledning og lærende friluftsaktiviteter i Nordvestjylland med naturformidling, unikke frilufts- og kulturoplevelser, høj grejkvalitet og sikkerhed. Samtidig med høj kvalitet i vores arrangementer er der selvfølgelig sørget for ordentlige forsikringsforhold, så alt er i orden. Det er vigtigt for dig og det er vigtigt for os, derfor er det vores fokusområde.

Hovedsæde i Doverodde

I vores smukke, historiske lokaler i pakhuset og på de omkringliggende arealer i den gamle købmandsgård i Doverodde, afholder vi forskellige kunst- og kulturarrangementer med billedkunst, musik og foredrag og hvis du lejer vores lokaler til et af dine arrangementer, sørger vi for, at du oplever et gennemført værtsskab, så det hele klapper og alt bliver en god oplevelse.

 

Se website

 

 

Samarbejde

Vi har et formelt og forpligtende samarbejde med Thisted Kommune og Morsø Kommune og vi har partnerskab

og samarbejde med Nationalpark Thy, Friluftsrådet, DGI, Naturstyrelsen, Arbejdsmarkeds feriefonden, Cold Hawaii, Thy Cablepark og mange andre aktører.

Fleksibel og mobil

Nordvest Safari er både et stationært center og en mobil enhed, som gerne kommer ud i jeres eget nærmiljø.

Målgrupper

Vores målgrupper for aktiviteterne er mangfoldige, lige fra skoler- og daginstitutioner, ungdomsuddannelser, faglige grupper og til professionelle virksomheder, turister, borgere og særlige målgrupper med specielle behov.

Ejerforhold

Nordvest Safari er en nyfusioneret, erhvervsdrivende fond/selvejende institution, som er placeret i historiske og renoverede bygninger med parkhave, beliggende ved fjordbyen Doverodde, i et idyllisk naturområde nær fjord, odde, havn, skov, og op til Nationalpark Thy.